Sitemiz Bu alan Adına Taşınmıştır. İki Kafadar

Facebook Bir Dünya Devini mi Satın Alacak ?

günü yazıldı.

Merhaba Arkadaşlar ;

Son 2-3 yıldır hızla büyüyen Facebook milyar dolarlar kazanmaya devam ediyor.En son Instagr.am'ı 1 milyar dolara alarak sosyal medyadaki yerini arttırmıştı iyiden iyiye.Şimdide Facebook akıllı telefon pazarına göz dikmiş gibi duruyor!
Lumia 900'ün çıkışının ardından tekrar yükselme amaçlı atılımlar yapan Nokia cephesinden gelen söylentilere göre 10 Milyar dolar karşılığı Facebook Nokia'yı bünyesine katabilir.Windows ile olan yakın ilişkisinden sonra,Nokia'yıda bünyesine katarsa FacePhone için büyük kolaylık sağlayacak.
Facebook’un olası Nokia hamlesini değerlendiren mobil analiz uzmanı Roger Entner ise satın alma gerçekleşirse, bunun Facebook için “aşırı” olacağını belirtti.
Sosyal ağ devi, halka arz edildikten kısa bir süre sonra, borsada “yanlış bilgilendirildikleri” iddiasıyla hissedarları tarafından dava edilmişti. Dolayısıyla olası bir FacePhone girişimi, şirketin gelirlerini “iyileştirmesi” açısından önemli bir adım olabilir.
 En çok tercih edilen akıllı telefon uygulaması olmasına rağmen, gerçek bir Facebook telefonuna kullanıcıların nasıl tepki vereceği ise merak konusu. Entner’a göre bu şüphesiz “Facebook bağımlıları” tarafından olumlu karşılanacak ancak kitlesel düşünüldüğünde beklenen sonuçlar görülmeyebilir.

Alıntıdır.

0 yorum:

*Küfürlü ve Argo Kelimeler Kullanmayınız.
*Yazdığınız Yorum En Kısa Zamanda Yayınlanır.
*Yorum Yazarken Anonim Yerine Adı/URL Yerini Seçerek Yaparsanız İyi Olur.

Trkodcumuz Yönetimi